Hypotheekadviseur Den Haag & Leidschendam-Voorburg - Foreburgh

Hypotheken

Voor uw droomhuis

Hypotheekadviseur Den Haag & Leidschendam-Voorburg

De Hypotheek die bij u past

Een nieuwe woning gevonden in Den Haag, Voorburg, Leidschendam of omgeving? Dan is een hypotheek de volgende stap. Foreburgh Financiële Planning & Hypotheken helpt u graag bij het zoeken naar de hypotheek die bij u past! Ook als u al een hypotheek heeft en deze wenst over te sluiten. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een kennismakingsgesprek om samen uw situatie en wensten te bespreken.

Direct een afspraak maken? Bel ons dan op 070 – 444 22 22

De Hypotheekadviseur van Den Haag, Voorburg & Leidschendam

Bij Foreburgh Financiële Planning & Hypotheken hechten we waarde aan transparantie, betrouwbaarheid en snelheid. Deze aspecten combineren we met onze persoonlijke service en zo zorgen we al jaren voor een grote groep tevreden klanten; zowel bij hypotheekaanvragen, als bij financiële planning, verzekeringen, lenen en sparen.

Bovendien zijn we aan geen enkele geldverstrekker verbonden. Daardoor kunnen onze hypotheekadviseurs u in alle vrijheid adviseren en krijgt u altijd de beste oplossing, uiteraard rekening houdend met uw wensen, levensstijl en budget.

Een hypotheek kiezen

Het selecteren van een hypotheek welke het beste bij uw situatie aansluit, is een grote stap en moet daarom een weloverwogen beslissing zijn. Deze keuze heeft immers invloed op uw maandlasten voor de komende 10, 20 of 30 jaar. Onze hypotheekadviseurs helpen u om alle rechten en plichten te begrijpen die aan een hypotheek verbonden zijn.

Ook zorgen we dat u kiest voor de best passende hypotheekvorm; dit kan u een flinke besparing op uw maandlasten geven. Uiteraard wordt niet alleen naar het rentepercentage en de maandlasten gekeken, maar komen daarbij steevast ook uw toekomstplannen ter sprake; ook dan moet de hypotheek in het financiële plaatje passen. Daarbij bekijken we gelijk de risico’s en bespreken we of bijbehorende verzekeringen moeten worden afgesloten (bijvoorbeeld om risico’s rondom arbeidsongeschiktheid of overlijden af te vangen).

Welke hypotheekvormen zijn er?

Er zijn tegenwoordig twee hypotheekvormen die recht geven op hypotheekrenteaftrek, namelijk de lineaire hypotheek en de annuïteitenhypotheek. In beide hypotheekvormen volgt een volledige aflossing van de hypotheek op de einddatum. 

Uitzondering hierop geldt voor mensen die een financiering voor 1 januari 2013 hebben afgesloten in de vorm van een aflossingsvrije lening; daarbij is de rente - ook na het oversluiten van de hypotheek - nog volledig aftrekbaar.

Lineaire hypotheek

In de lineaire hypotheek wordt er maandelijks een gelijk bedrag aan aflossing verricht. De maandlasten bestaan uit de vaste aflossing plus de hypotheekrente berekend over de nog openstaande schuld. 

Annuïteitenhypotheek

In de annuïteitenhypotheek wordt er een vaste maandlast afgesproken. De verschuldigde hypotheekrente wordt eerst van de betaling afgetrokken en de rest van de maandelijkse betaling wordt gebruikt om af te lossen op de hypotheekschuld.

Starterslening & Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

Zowel de gemeente Leidschendam-Voorburg als Den Haag, bieden mogelijkheden voor een starterslening. Doordat wij veelal werken in dit gebied, kunnen we u goed adviseren over de mogelijkheden. Daarnaast bekijken we natuurlijk altijd de mogelijkheden voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Met deze NHG loop je als eigenaar van een woning minder risico en is er vaak sprake van een aantrekkelijke hypotheekrente.

Meer informatie in ons dienstverleningsdocument

In ons dienstverleningsdocument leest u alles over onze dienstverlening Bekijk nu